Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Vogelkooi voor Pets Place

Vogelkooi voor Pets Place
16 juli 2013 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Pets Place
Project: vogelkooi

Pets Place heeft een mooi assortiment vogelkooien. Een deel van de fotografie van de kooien voor de webshop is gedaan door Studio 24-7. Mooie, robuuste vogelkooien. Een uitdaging in de fotostudio, want sommige van de kooien pasten amper in de studio setting vanwege de hoogte van het achtergrondpapier ten opzichte van de hoogte van de kooi.

Fotografie vogelkooi

Bij de fotografie van een vogelkooi is het belangrijk om een juist standpunt te kiezen, het product goed te verlichten en om alle details die van belang zijn voor een winkelende klant vast te leggen. Het juiste standpunt is belangrijk zodat mensen de verhouding van de kooi goed te zien krijgen, zodat ze in kunnen schatten hoe de kooi thuis eruit zal zien.

De juiste verlichting zorgt voor diepte in een foto en daardoor krijgt de kooi vorm. Ook zorgt het juiste licht voor een correcte weergave van het materiaal waaruit de kooi is gebouwd. Alle metalen en plastieken elementen zijn duidelijk zichtbaar. Geen onduidelijkheid voor de klant.

Verder zijn alle belangrijke details van de vogelkooi vastgelegd zoals de voerbakjes, de schuiflades en de mogelijkheid om de kooi aan de bovenkant te openen.

Eenheid

Alle hoofdfoto’s van de vogelkooien zijn vanaf hetzelfde standpunt gemaakt. Hierdoor krijg je eenheid en oogt de webshop rustig voor de klant. Voor meer foto’s met details van de vogelkooi ga je naar de website.

PetsPlace

Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met leuke nieuwe producten. En of het nou een bench voor de hond is of een complete konijnenren, alles wordt gefotografeerd voor de webshop en brochures.
Pets Place is een winkelketen met ongeveer 180 dierenwinkels in het land én een webshop en biedt een compleet assortiment diervoeding en een breed assortiment dierbenodigdheden.

 

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.