Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Videopitch

SHORT MOVIE BIG IMPRESSION

Videopitch

SHORT MOVIE BIG IMPRESSION

Wie ben je? Wat is je passie? En het belangrijkste… waarom doe je wat je doet?

Bij het leggen van nieuwe contacten is het belangrijk dat je kort en krachtig kunt vertellen wie je bent en wat je doet. Hoe duidelijker en aantrekkelijker jouw verhaal is, hoe beter de indruk bij de ander zal zijn. De eerste indruk is tenslotte al in een paar seconden gemaakt.

Ook online is het van belang om snel een goede indruk achter te kunnen laten. En hoe kun je dit nou beter doen dan met een video?

Kort en Krachtig

Kort en krachtig antwoord geven op bovenstaande vragen is waar het om draait bij onze nieuwe dienst Short Movie Big Impression. Omdat (bewegende) beelden altijd meer tot de verbeelding spreken en meer impact hebben dan tekst, is een videopitch een hele goede aanvulling op jouw marketingstrategie.

Wil jij een sterke videopitch laten maken?
Boek nu jouw short movie big impression session.

Een videopitch is geen verkoopgesprek!

Wat velen niet weten is dat een one minute pitch géén verkoopgesprek is. In zestig seconden verkoop je geen nieuw abonnement, coachgesprek of auto. Een goede pitch maakt nieuwsgierig naar meer. Een goede pitch geeft een positieve indruk en nodigt uit om vragen te stellen.

Waarom video?

Beeld zegt zoveel meer dan woorden. Een filmpje kijken is makkelijker dan een tekst lezen. Daarnaast is een video makkelijk op je website te plaatsen en/of te delen via social media. Zogeheten visual content werkt beter dan tekst. Een bekende marketingregel is niet voor niets ‘mensen lezen foto’s en bekijken tekst’.

Maar jij bent toch fotograaf?

Klopt! Een fotograaf die graag nieuwe concepten bedenkt en daarbij samenwerkt met mensen die hun vak ook goed verstaan.

Ik geloof dat je het beste resultaat kunt krijgen door de juiste mensen op de juiste plek te zetten in een organisatie. Daarom heb ik voor deze dienst een team om me heen verzameld. Samen met Kikki van Pink Circle en Rick en Joeri van Blender Media maken we videopitches om van te houden.

Je hoeft het niet alleen te doen

Wij helpen je bij het maken van de videopitch. Van begin tot eind begeleiden we je bij het vormen van jouw perfecte pitch. Stellen kritische vragen om jouw verhaal zo kort, helder en aantrekkelijk mogelijk te maken. Ook tijdens de opnames wordt je begeleid zodat je echt de mogelijkheid krijgt om alles er uit te halen wat er in zit.

Ons hele team staat voor je klaar!

Wil jij een sterke videopitch laten maken?
Boek nu jouw short movie big impression session.

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.