Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Royal for You

Royal for You
3 november 2014 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Royal for You
Project: Productfotografie voor webshop

Ik was in de veronderstelling dat ik alles al wel een keer gefotografeerd had. Van konijnenhok tot gouden ring en van kettingzaag tot babydeken. Totdat ik gebeld werd met de vraag of ik wel eens zakdoeken had gefotografeerd…

Klassiek en chic

Zakdoeken, geen papieren vodjes maar hoogwaardige linnen zakdoeken van Zwitserse kwaliteit die had ik nog niet eerder vastgelegd. Na een eerste ontmoeting ben ik aan de slag gegaan met een aantal dames- en herenzakdoeken. Het leuke aan een nieuwe webshop is dat alles nog open is. Zo ook de manier van presenteren. Niet stijf maar wel klassiek en chic. In één foto zoveel mogelijk productinformatie laten zien en het product voor zich te laten spreken, daar gaat het om.

Wil je ook uniformiteit in je eigen webshop en/of je producten herkenbaar etaleren in andere webshops, neem dan contact met mij op.
Bel mij op 06-19092712 of stuur een e-mail

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.