Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Rocky Mountain Phyto Essentials

Rocky Mountain Phyto Essentials
18 maart 2016 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Rocky Mountain Phyto Essentials
Project: Productfotografie gehele assortiment  voor webshop

Mineralen, vitaminen en enzymen. Belangrijke voedingsstoffen die we allemaal nodig zijn en in steeds mindere mate in onze dagelijkse voeding voorkomen. 

Rocky Mountain Minerals voert een breed assortiment in voedingssupplementen en is geautoriseerde distributeur van de Fyto-Micromineralen Oer-Essentie. Een vloeibaar extract dat waardevolle mineralen bevat afkomstig uit een pre-historisch oerwoud gelegen in de zuidelijke Rocky Mountains 

Informatief en duidelijk

Strak en informatief beeld, het gaat immers om je gezondheid. Ik fotografeer alle producten per stuk omdat ze ook zo in de webshop worden aangeboden. Ook maak ik van elke productgroep een groepsfoto en een foto van het complete assortiment. Deze worden gebruikt in de header van de website om een productgroep extra onder de aandacht te brengen. 

Nieuw in het assortiment

Elke shop heeft van tijd tot tijd nieuwe producten die toegevoegd worden aan het assortiment. Om er voor te zorgen dat er geen verschil ontstaat in beeld tussen oude en nieuwe producten in de shop noteer ik exact hoe ik de diverse producten fotografeer. Ik maak van elke opstelling een tekening zodat ik bij de volgende fotoshoot meteen de juiste verlichting en het goede standpunt te pakken heb. Dit zorgt niet alleen voor uniformiteit in de webshop maar ook nog eens voor een super efficiënte werkwijze.

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.