Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Ridam Carlton

Ridam Carlton
29 januari 2015 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Ridam / Carltonshop
Project: Productfotografie koffers en koffersets

Bij het fotograferen van grote aantallen vergelijkbare artikelen is het van belang dat je gestructureerd aan de slag gaat. In de shop wil je eenheid in je beeld. Dat betekent dat je de artikelen vanuit het zelfde standpunt en met hetzelfde licht fotografeert.

Pak je koffers maar

Het fotograferen van ruim 30 kofferset (±90 koffers) vraagt daarom om een gedegen plan van aanpak. De koffers worden uitgepakt en de sets uit elkaar gehaald. De koffers worden dan netjes gemaakt. De trek-lipjes van de ritsen op de zelfde plek, geen deuken in de koffer of vuil aan de wielen. Alle kaartjes, stickers en dergelijke worden verwijdert. Eerst fotograferen we alle koffers als enkele koffer. Van groot naar klein. Daarna alle sets en details. Na afloop gaan de kaartjes er weer aan en worden de koffersets weer gecombineerd en ingepakt. Klaar voor verkoop.

 

Mobiele fotostudio

Voor een klus als deze neem ik mijn mobiele studio mee naar het magazijn van de opdrachtgever. De producten hoeven niet verstuurd te worden en dat scheelt in de kosten. Voor kleinere producten of minder grote partijen is de fotostudio in Zwolle de ideale ruimte.

Ben je geïnteresseerd hoe ik door middel van beeld jouw webshop beter kan laten presteren?
Bel mij op 06-19092712 of stuur een e-mail

 

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.