Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Puppyren

Puppyren
24 juli 2013 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Pets Place
Project: puppyren met hondjes

Voor de webwinkel van Pets Place werd ik gevraagd om een puppyren te fotograferen. Dit keer niet als packshot, maar alleen een foto van de ren in gebruik.

Op zoek naar puppy’s

Via Facebook en Twitter ben ik op zoek gegaan naar puppy’s en vrij snel rolden de aanmeldingen binnen. Samen met Pets Place hebben we een keus gemaakt uit de “modellen”. Lijkt het jou ook leuk om met je huisdier in aanmerking te komen voor een volgende fotoshoot? Like dan mijn Facebook pagina of volg me op Twitter. Ik doe regelmatig een oproepje.

Puppyren in de huiskamer

Om een goed beeld te geven van de ren is de fotoshoot in een huiskamer gedaan. Zo krijgen klanten een goed beeld van de grootte van de ren en de mogelijkheden.

Pets Place

Pets Place is een winkelketen met ongeveer 180 dierenwinkels in het land én een webshop en biedt een compleet assortiment diervoeding en een breed assortiment dierbenodigdheden.

Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met leuke nieuwe producten. En of het nou hondenmanden zijn of een complete konijnenren met net, alles wordt gefotografeerd voor de webshop en de brochures.

 

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.