Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Porter Novelli portretten

Porter Novelli portretten
8 april 2015 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Porter Novelli
Project: Redactionele portretfotografie

Een foto bij een persbericht versterkt het verhaal. Het maakt de lezer nieuwsgierig en geeft een beter beeld van de situatie.

Voor Porter Novelli maak ik regelmatig redactionele portretten ter ondersteuning van bijvoorbeeld een persbericht. Omdat het beeld het verhaal ondersteunt fotografeer ik meestal op locatie. Zo kom ik op plekken waar ik anders nooit zo komen en in gesprek met de meest uiteenlopende mensen. Ik mag letterlijk een kijkje nemen in de spreekwoordelijke keuken van vooruitstrevende ondernemers en mooie maatschappelijke projecten.

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.