Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Studio 24-7

Spullen. Ze zijn mooi of handig, we hebben ze nodig, en met al hun details en toepassingsmogelijkheden intrigeren ze me. Tegelijk vind ik dat we er in onze samenleving veel te veel van hebben. Door eenvoudiger te leven en vooral duurzame producten te gebruiken kunnen we handen en voeten geven aan onze verantwoordelijkheid voor de ecologie van de wereld. Als productfotograaf heb ik me gespecialiseerd in duurzaam geproduceerde producten. Spullen die met zorg geproduceerd zijn en goed zijn voor mens en milieu. Zo kan ik mijn steentje bijdragen aan maatschappelijk verantwoorde ondernemingen.

Conceptuele productfotograaf

Je zoekt niet zomaar een productfotograaf. De foto’s die je wilt, dienen een bepaald doel. Maar hoe moet jouw product dan precies gefotografeerd worden, zodat je je doelen ook echt bereikt? Daarover denk ik graag met je mee.

‘Waar ben je het liefst?’, vroeg iemand mij eens. ‘Onderweg’, antwoordde ik, want onderweg is alles nog mogelijk en kun je nog alle kanten op. Zolang je onderweg bent kun je bijsturen, afremmen en gas geven. En als ik dan onderweg ben, dan het liefst op de fiets. Als het even kan door verlaten, afgelegen oorden met magistrale uitzichten, met alleen het meest noodzakelijke equipment bij me: camera, water en koekjes ;-). Of gewoon een rondje Veluwe op de racefiets met een pannenkoekenstop in Vierhouten.

Dit genieten van het ‘niets’ – van iets zonder betekenis iets waardevols maken – is voor mij de essentie van creëren. Ik creëer niet alleen met de beelden die ik maak, maar ook door voorwerpen een tweede leven te geven. Grenzen zijn er daarin voor mij niet; wie onderweg is kan immers alle kanten op. Ik geloof niet dat iets niet kan, ik geloof in ‘Ja, en.’ Want wie ja zegt brengt beweging, energie op gang waardoor er als vanzelf mogelijkheden en oplossingen ontstaan.

Op zoek naar een productfotograaf?
Laat jouw moeilijkste product vrijblijvend door mij fotograferen.

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.