Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

My Littl

My Littl
18 maart 2016 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: MyLittle
Project: Nieuwe collectie Ibiza fashion en accessoires

Ben je op zoek naar crochet tops, gehaakte jurken, een Ibiza maxi-dress, een Ibiza bikini of leuke bohemian sandaaltjes? De leukste Ibiza fashion shop je bij Mylittl.com. 

Fashion fotografie of modefotografie is heel divers. Er zijn tal van manieren om mode te fotograferen. Wil je je kleding op een model fotograferen of maak je liever gebruik van een etalagepop. Ga je naar een zonovergoten lokatie of blijf je in de studio…

Voorbereiding en styling

Het begint allemaal met een goede voorbereiding. Niet het leukste klusje maar strijken of stomen is een cruciaal onderdeel van de voorbereiding. Stap twee is styling. Het jurkje, de bikini of top zo mooi mogelijk etaleren zodat de pasvorm meteen duidelijk is en je alle details ziet. Daar komt heel wat bij kijken. Spelden, nylondraad en wasknijpers niets is te gek.

De binnenzijde van de achterkant

De etalagepop geeft het kledingstuk vorm maar we willen de pop zelf niet zien. Bij kledingstukken met een lage hals of met smalle schouderbandjes dekt de etalagepop een deel van de binnenzijde van de achterkant van het kledingstuk af. Als we hier de etalagepop digitaal zouden weghalen ontstaat er een gat in de kleding. Het is dan net alsof er geen achterkant in zit.

Invisable (wo)men

Met de zogenoemde invisable man techniek kunnen we voorkomen dat er gaten vallen in de kleding of zorgen dat de gaten worden geretoucheerd. Studio 24-7 heeft diverse etalagepoppen en technieken om de laatste mode zonder kleerscheuren te fotograferen.

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.