Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

The Mouldshop

The Mouldshop
29 mei 2014 Merel de Bruyn
the mouldshop

Opdrachtgever: The Mouldshop
Project: Sfeerbeelden voor website

Bij The Mouldshop zijn ze gek op het decoreren met behulp van moulds. Voor elk thema heeft The Mouldshop wel een mould. Om bezoekers en klanten van de webshop een goed beeld te geven wat de mogelijkheden zijn met de moulds van The Mouldshop heb ik een serie sfeerbeelden geschoten. 

Voor iedereen

Alle siliconen mallen zijn geschikt om te gebruiken met fondant, marsepein, chocolade, en dergelijke. Maar natuurlijk ook voor klei, fimo, zeep, hars, zilver-klei, kaarsvet, etc..

Voor elke gelegenheid

Of het nou liefde, lente, boys of sprookje is, bij elk thema bedenken we een setting en sfeer waarin het thema en product mooi tot hun recht komen. Door gebruik te maken van verschillende onder- en achtergronden is elk thema uniek. Een stoere setting voor boys en een klassieke sfeer voor eten en drinken.

 

Sfeerfoto’s voor productbeleving

Je klanten inspireren, dat is wat je kan bereiken met de juiste sfeerfoto’s. En natuurlijk informeren over de eindeloze mogelijkheden van je producten.

Wil je ook uniformiteit in je eigen webshop en/of je producten herkenbaar etaleren in andere webshops, neem dan contact met mij op.
Bel mij op 06-19092712 of stuur een e-mail

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.