Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Konijnenren voor Pets Place

Konijnenren voor Pets Place
13 juli 2013 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Pets Place
Project: Konijnenren in verschillende uitvoeringen

Konijnenren hout

Bij de fotografie van de houten konijnenren is het belangrijk om alle elementen goed zichtbaar in beeld te krijgen, zoals de kleur, het gaas, het deurtje met het detailplaatje van het konijntje en de mogelijkheid om de ren in te klappen. Al deze elementen bepalen hoe hoog het standpunt van de camera moet zijn en wat er aan verlichting nodig is om te zorgen voor het ‘perfecte’ plaatje.

Deze foto’s zijn in de studio gemaakt met een witte achtergrond. Daarna zijn de foto’s ‘uitgeknipt’ om zo ervoor te zorgen dat alleen het product overblijft en deze goed zichtbaar wordt voor de klant. In de webshop zijn nog meer foto’s te bekijken.

 

Konijnenren metaal

De metalen konijnenren leverde een flinke uitdaging op. Het wit van de achtergrond in de studio reflecteerde op het groene metaal van de ren. Dit zorgde ervoor dat de ren wit leek en bijna samensmolt met de achtergrond. Dit geeft natuurlijk geen duidelijk beeld van het product voor de klant. Met wat kunst en vliegwerk is het uiteindelijk toch gelukt om alle spijltjes van de ren zichtbaar te krijgen en ervoor te zorgen dat de ren ook z’n echte kleur groen behoudt.

Ook het standpunt van de camera is heel erg belangrijk. Je moet in de ren kunnen kijken waardoor je wel goed kan zien dat het een zeshoek is. Daarnaast is het belangrijk dat de spijltjes aan de voorkant niet precies overlappen met spijltjes aan de achterkant waardoor de diepte verdwijnt. In de webshop zijn nog meer foto’s te bekijken.

Pets Place

Pets Place is een winkelketen met ongeveer 180 dierenwinkels in het land én een webshop en biedt een compleet assortiment diervoeding en een breed assortiment dierbenodigdheden.

Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met leuke nieuwe producten. En of het nou een bakje visvoer is of een complete konijnenren, alles wordt gefotografeerd voor de webshop en brochures.

 

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.