Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Kattenkrabpaal

Kattenkrabpaal
24 juni 2013 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Pets Place
Project: Kattenkrabpaal voor webshop

De kat krabt de krullen van de kattenkrabpaal.
Van een vijf verdiepingen krabmeubel tot een simpele kattenkrabpaal ze staan weer in de webshop van Pets Place. Duidelijk, overzichtelijk en met een perfecte stof- en structuuruitdrukking.

Monteren en fotograferen

Elke kattenkrabpaal wordt zorgvuldig gemonteerd en vervolgens gefotografeerd.
Er zijn een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden:

Het standpunt

Eenheid in een webshop op de overzichtspagina van een bepaalde categorie producten is heel belangrijk. Daarom wordt de hoofdafbeelding van elke krabpaal in hetzelfde standpunt gefotografeerd. Dit geeft rust en overzicht voor de bezoeker en zullen zij minder snel de webshop voortijdig verlaten.

Stofuitdrukking

De krabpalen zijn vaak met een glimmende stof bekleed die afhankelijk van de stofrichting er anders uit ziet. Als een kattenkrabpaal uit de doos komt is de stofrichting meestal alle kanten op. Dit geeft een slordig beeld van het product, dus elk stuk stof wordt met de hand de juiste richting op gewreven. Vervolgens is het belangrijk dat de stof op beeld kleurecht is en dat je goed kan zien dat het lekker zacht is. Een perfecte stofuitdrukking.

Details kattenkrabpaal

Een kleine kattenkrabpaal zonder toeters en bellen is over het algemeen met één foto al goed weer te geven. Er zijn ook krabpalen die bestaan uit complete stellages met ladders en muisjes aan touwtjes. Deze vragen wat meer foto’s om voor de klant goed weer te geven wat de details van het product zijn.

Kattenkrabpaal detail touw Kattenkrabpaal detail trap

Pets Place

Pets Place is een winkelketen met ongeveer 180 dierenwinkels in het land én een webshop en biedt een compleet assortiment diervoeding en een breed assortiment dierbenodigdheden.

Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met leuke nieuwe producten. En of het nou hondenmanden zijn of een complete konijnenren met net, alles wordt gefotografeerd voor de webshop en de brochures.

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.