Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Hondenmand – webshop Pets Place

Hondenmand – webshop Pets Place
18 juli 2013 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Pets Place
Project: hondenmand

Pets Place heeft een groot assortiment manden zodat er voor iedereen een geschikte hondenmand te vinden is. Veel variatie in materialen, kleuren en groottes. Studio 24-7 heeft een groot deel van de collectie hondenmanden gefotografeerd. Een leuke klus om alle verschillende manden goed op de foto te krijgen.

Glimmende mand

De hondenmanden zijn uit verschillende materialen gemaakt die ieder hun eigen werkwijze vragen. Een glimmende, zwarte mand wil al snel in het geheel te zwart op de foto zijn waardoor er geen vorm en diepte meer zichtbaar is. De mand moet uiteraard zwart zijn, maar er is kleurverloop nodig om detail in de mand te zien, zodat je kan zien of hij rond of ovaal is.

Rieten hondenmand

Een rieten hondenmand is een stuk makkelijker om op de foto te zetten. Deze glimt niet dus geeft minder snel problemen met het uitlichten van het product. De mand is zodanig gefotografeerd dat alle details van het riet goed te zien zijn. Kleurechte foto’s waarin de vorm van de rieten vlecht goed te zien is.

Eenheid

Alle hoofdfoto’s van de hondenmanden zijn vanaf hetzelfde standpunt gemaakt. Hierdoor krijg je eenheid en oogt de webshop rustig voor de klant. Voor meer foto’s met details van de manden ga je naar de website van Pets Place.

Pets Place

Pets Place is een winkelketen met ongeveer 180 dierenwinkels in het land én een webshop en biedt een compleet assortiment diervoeding en een breed assortiment dierbenodigdheden.

Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met leuke nieuwe producten. En of het nou hondenmanden zijn of een complete konijnenren met net, alles wordt gefotografeerd voor de webshop en de brochures.

Naar de webshop

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.