Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

BRControls

BRControls
18 maart 2016 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: BRControls
Project: Productlijnen/series vergelijkbare artikelen fotograferen voor webshop, catalogus of brochure

Web-based besturingssystemen voor technische installaties en gebouwbeheersystemen: Marcel Vlierhuis van BRControls kan er uren over vertellen. Met hun technische hoogstandjes zoals controllers, connectoren, modules, kabels en andere producten biedt BRControls geweldige energiebesparende en comfortverhogende oplossingen. Al pratend met Marcel krijg ik langzaam een beeld van het bedrijf en de producten die BRControls levert.

Is dat nodig dan? Ja. Want hoe kan ik een product perfect fotograferen als ik niet weet wat het is en waar het voor dient? Ik wil zoveel van het product weten dat ik het voor je zou kunnen verkopen. Sterker nog: dat is precies wat ik voor je doe!

Uitstraling

Voor een productlijn of serie vergelijkbare artikelen is het ‘t mooiste om ze uniform te fotograferen. Dat wil zeggen: vanuit hetzelfde standpunt en met dezelfde verlichting. In een webshop, maar ook in een catalogus of brochure geeft dit een rustige en luxe uitstraling.

Spaghetti

De uitdaging zat hem vooral in de kabels. Een kabel van twintig meter net zo netjes oprollen als een kabel van vijf meter. En wel zo dat de uiteinden van de kabel telkens op dezelfde plek in het beeld uitkomen, want dat geeft eenheid en overzicht. Ik was er wel even mee zoet.

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.