Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Boerenbond

Boerenbond
23 april 2018 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Boerenbond
Project: Sfeerbeelden voor de webshop en brochures

Spelen met gereedschap en omgevingslicht

Gereedschap is toch niet stijl gevoelig? Boerenbond denkt daar gelukkig heel anders over. Ook gereedschap en tuinmaterialen verdienen een eigen look and feel. Dit vastleggen vraagt om een bijzondere en veelzijdige locatie.

De locatie bepaalt de sfeer

In de prachtige tuinen van Appeltern kan iedere liefhebber een droomtuin vinden. De perfecte locatie voor deze fotoshoot. Settings en keuze genoeg om sprekende foto’s te maken van een heel divers assortiment. Van vuurkorven en lantaarns tot schoffels en zakken potgrond. Voor elk product de juiste sfeer.

Niets zo veranderlijk als het licht

Omdat (zon)licht schaars kan zijn in ons land, is het belangrijk dat er goed gelet wordt op de lichtinval op de hele set. Waar je in de studio gecontroleerd met licht om kunt gaan, ben je buiten echt afhankelijk van het moment. Om optimaal gebruik te kunnen maken van lichtspelingen en momenten werk ik met ‘breed vizier’. Mijn ogen constant open voor alles om mij heen.

Over Boerenbond

Boerenbond is de expert op het gebied van tuin en buitenleven. Je vind de winkels van Boerenbond in het Zuiden van Nederland en online.

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.