Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Bench hond – productfoto’s webshop

Bench hond – productfoto’s webshop
14 juli 2013 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Pets Place
Project: bench hond

Metaal

Bij de fotografie van de metalen bench voor de hond is het belangrijk om het metaal goed in beeld te krijgen. In een studio met wit papier als onder- en achtergrond krijg je al snel dat het metaal het wit gaat reflecteren waardoor de bench wit lijkt zijn. Met de juiste plaatsing van de bench, het standpunt van de camera en de verlichting geven de foto’s goed weer wat het product is zodat de klant een juiste keus kan maken.

Stoffen bench hond

De stoffen bench is net als de metalen bench compleet inklapbaar en heeft een hoes om de bench in op te bergen of makkelijk in te vervoeren. Allemaal elementen die belangrijk zijn voor de klant om te bepalen of ze het product willen kopen. Een uitdaging is om de binnenkant van de bench goed zichtbaar te krijgen. De bench is van zichzelf vrij donker waardoor je moeilijk de binnenkant kan zien. Dit is opgelost door gebruik te maken van een spiegeltje waarmee je licht reflecteert in de bench. Nu is de binnenkant daardoor goed zichtbaar.

Eenheid

Alle hoofdfoto’s van de benches zijn vanaf hetzelfde standpunt gemaakt. Hierdoor krijg je eenheid en oogt de webshop rustig voor de klant. Voor meer foto’s met details van de benches ga je naar de website.

Pets Place

Pets Place is een winkelketen met ongeveer 180 dierenwinkels in het land én een webshop en biedt een compleet assortiment diervoeding en een breed assortiment dierbenodigdheden.

Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met leuke nieuwe producten. En of het nou een bench voor de hond is of een complete konijnenren, alles wordt gefotografeerd voor de webshop en brochures.

 

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.