Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

B-Boo babydeken

B-Boo babydeken
23 juli 2013 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: B-Boo
Project: Sfeerfoto’s babydeken

Een babydeken hoort in wiegjes en ledikantjes thuis, dat weet iedereen. Dit betekent niet dat we ze in een wiegje of ledikant moeten fotograferen. Sterker nog, weg met de voorspelbaarheid, het kan veel leuker…

 

Out of the box

Samen met B-Boo ben ik gaan kijken naar alternatieven. Gaan we in de studio fotograferen of op locatie? Blijven we binnen of gaan we naar buiten? Met modellen of zonder? Na een brainstormsessie hadden we antwoorden op de meeste vragen.

Modellen

Op zoek naar leuke, lieve, fotogenieke baby’s en dreumesen. Via Twitter en Facebook deed ik een oproep voor geschikte modellen. Een stormloop van aanmeldingen volgde. We selecteerde een mooie diversiteit aan baby’s en eigenwijze dreumesen.

Ravotten in het park

Een B-Boo babydeken is van hoogwaardige kwaliteit en kan wel tegen een stootje. En dagje ravotten in het park en op de kinderboerderij is dus geen probleem. ‘s Morgens gaan we met de 3 jongste kinderen naar park ‘t Engels Werk. Een mooi, groot grasveld met voldoende schaduw. Het is een hele organisatie om alle modellen tevreden te houden. Je moet nu eenmaal rekening houden met het ritme van het kind. Slapen, eten, luiers het gaat gewoon door.

Kinderboerderij

‘s Middags is het tijd voor de dreumesen bij de kinderboerderij. Na even de kat uit de boom gekeken te hebben gaan de dames en heren met elkaar spelen en kan ik de mooiste plaatjes maken. Met deze acht kanjers, bestaande uit drie baby’s en vijf dreumesen, hebben we geweldige foto’s gemaakt.

 

 

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.