Tel: 06 1909 2712 - Stuur een e-mail

Amilco

Amilco
23 april 2018 Merel de Bruyn

Opdrachtgever: Amilco Sports
Project: Productfotografie voor de webshop en dealernetwerk

Snorkels, maskers, flippers en vinnen

Dat de ene snorkel de andere niet is, hebben we aan den lijven ondervonden. Met meer dan 50 verschillende varianten, kleuren, vormen en sets zijn we tijdelijk ondergedoken in de studio.

Elk product zijn eigen ‘recept’.

Omdat de meeste producten van Amilco Sports via webshops worden verkocht, is het belangrijk dat alle foto’s dezelfde herkenbare opzet hebben. Door de ronde vormen, met name van de Full Face snorkelmaskers en de transparante onderdelen en de reflecterende materialen een uitdagende klus. Om de verschillen in vorm goed te laten zien zijn alle masker rondom gefotografeerd.

Voor elk product en elke set is een eigen beschrijving gemaakt. Plaatsing van het product, stand van de camera, instelling van het licht, alles hebben we beschreven zodat we ook bij vervolg opdrachten hetzelfde resultaat bereiken en de nieuwe producten perfect bij de bestaande lijn aansluiten.

Fullface maskers

De bijzondere fullface maskers zijn de nieuwste trend in snorkelland. Met deze maskers adem je onder water hetzelfde als boven water. Gewoon door mond en neus. Snorkelen is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

x

We hebben onze privacyverklaring geüpdatet. Je kunt de vernieuwde privacyverklaring hier lezen.